Importar dades d'un curs

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Importar dades d'un curs

Les dades d'un curs es poden importar a qualsevol altre curs on es tingui la condició de professor o que pertanyin a la mateixa categoria de curs.

Des del menú desplegable, on només apareixen els cursos disponibles, heu de triar el curs des d'on es volen importar les dades. També teniu l'opció de Buscar cursos.

Passos

  1. Com a professor o administrador, aneu al curs on desitgeu importar dades.
  2. Feu clic a iconaimporta.gif Importa del bloc d'Administració.
  3. Seleccioneu el curs del que desitgeu importar les dades.
  4. Finalment podeu importar Grups al curs importat.

Important

  • Només podeu escollir els cursos on sou professors amb permís d'edició, o de la mateixa categoria. En el cas de no tenir permís d'edició en altres cursos, ja ens indica que no hi ha cursos dels que es pugui importar. Els administradors poden escollir qualsevol curs del lloc.
  • Els dos cursos (l'antic i el nou) han d'existir prèviament (tot i que poden estar ocults) i han d'estar en el mateix servidor.
  • Quan s'importa un curs antic només es copien en el curs nou els recursos i activitats que es seleccionen, i els fitxer del curs, si així es vol. No es copien els paràmetres de Configuració del curs, ni els títols dels blocs temàtics o setmanals, ni els usuaris, ni els registres d'activitat dels usuaris, ni les qualificacions.

Suggeriments

  • Realitzeu en un únic pas les accions de copia de seguretat i restauració d'un curs.