Editar Perfil

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Habitualment se'ls hi demana als estudiants que editin el seu perfil en Moodle.

Els administradors poden editar el perfil dels usuaris. A la versió 1.6 en el bloc d'Administració de la pàgina central del campus seleccioni usuaris, i després Explora la llista d'usuaris. Busqueu l'usuari i feu clic sobre l'enllaç d'"editar", que us portarà al seu perfil (on hi ha les pestanyes: Edita Perfil, Missatges enviats, Bitàcola, Informe d'activitats, i Rols).


Nom, cognom
Els dos primers camps no necessiten explicació. El nom i cognom han de ser aquells amb els que l'alumne serà conegut en el curs. Ells identificaran a l'alumne en qualsevol lloc del curs.
Adreça de correu
L'adreça de correu electrònic ha de ser l'adreça en la qual l'alumne rebrà confirmacions i missatges del sistema, i també és l'adreça que és desplegada al professor i a altres usuaris en el lloc Moodle, assumint que s'ha activat l'opció de "Mostrar correu" per a permetre a altres participants en el curs veure la seva adreça de correu, pel que haurà de ser una adreça de correu que verifiquin regularment. Altres opcions de mostrar correu són les d'amagar l'adreça de correu de tots els usuaris (aquesta encara serà visible per als administradors i instructors), o la de fer-la disponible a tots els quals visiten el curs i no solament els quals estan matriculats en ell.
Mostrar el correu electrònic
Controla la visibilitat de l'adreça de correu electrònic a altres, permetent-li mostrar o amagar el seu correu electrònic en el curs. Existeixen tres opcions: podeu fixar-ho de forma que tots els usuaris (incloent convidats) puguin veure la seva adreça de correu, o de forma que solament els matriculats en el curs puguin veure la seva adreça de correu, o bé que ningú pugui veure la seva adreça de correu.
Correu electrònic activat
Un pot habilitar o deshabilitar que els correus electrònics siguin enviats a la adreça de correu electrònic. Noteu que si aquesta opció està deshabilitada els alumnes no rebran cap correu provinent del campus.
Joc de caràcters del correu
Hi ha diferents opcions segons la configuració del campus: EUC-JP, GB18030, GB2312, ISO-2022-JP, ISO-8859-1, SHIFT-JIS, i UTF-8.
Format del correu
Hi ha dues opcions: "Format HTML" (que significa que els missatges seran formatats amb diferents tipus de fonts i colors per a fer-los més fàcils de llegir) i "Només text" (text pla amb cap tipus de format o color).
Tipus de resum de correu
Aquesta opció determina com un rep els missatges de qualsevol dels fòrums als quals un s'ha subscrit. Existeixen tres possibles opcions: "Sense resum (un correu per cada missatge del fòrums)" on un un rep correus individuals, "Complet (correu diari amb els missatges complets)" on un un rep només un correu que és el resum diari, o "Per temes (correu diari amb només els assumptes)" on un rep només un correu que és el resum diari però solament amb els temes dels missatges.
els usuaris poden escollir com volen rebre correu dels fòrums


Subscripció automàtica al fòrum
Aquesta opció us permet decidir si voleu ser agregats a un fòrum quan hi escriviu. Si fixeu aquesta opció el sistema enviarà de forma automàtica còpies dels missatges que siguin escrits en el fòrum, tret que siguin anul·lats manualment quan s'escriguin
Seguiment dels fòrums
Seguiment dels fòrums significa que es marquessin els missatges que vostè encara no ha llegit, el que milloraria la seva navegació pels fòrums.
Per editar text
Generalment pot ser deixada en "Utilitza l'editor HTML(només per alguns navegadors)". Això permet opcions per a formatar el text però requereix de navegadors recents. Si vostè descobreix que el seu navegador no li permet editar text, canviï aquesta opció a "Utilitzi formularis web normals".

Moodle1.7

AJAX i Javascript
Permet seleccionar si s'utilitzen les característiques web bàsiques o avançades.
Població; país
Aquests camps són utilitzats per a identificar-lo per la seva regió geogràfica.
Zona horària
Aquest camp és usat per a convertir missatges relacionats amb el temps (com dates límits per a les tasques) des de la zona horària predeterminada en Moodle al temps correcte de qualsevol zona horària que hagiu seleccionat.
Idioma preferit i Tema
El servidor d'E-learning pot desplegar-se en diferents idiomes i temes de colors, que pot triar en aquestes dues opcions.
Descripció
En aquest camp pot introduir qualsevol text sobre vostè, ja sigui informació sobre els seus estudis, passatemps, mèrits acadèmics o qualsevol altra cosa que no trenqui amb la política d'ús acceptable del lloc. Aquest text serà visible a qualsevol que visiti el seu perfil.
Dades opcionals
Imatge actual
Aquí es mostra la imatge que aquesta associada amb el seu perfil.
Nova Imatge
Hi ha el botó 'Examinar' que li permet pujar una nova imatge per al perfil. La grandària màxima d'arxiu que pot ser pujat és determinat per la variable maxbytes de la pàgina de configuració. Les imatges dels usuaris (també conegudes com Avatars) tenen 100px per 100px per a la vista gran i 35px per 35px per a la vista petita. Ambdues d'aquestes petites imatges són creades per Moodle en el procés de pujada, que també reduïx la seva grandària a aproximadament 4K. Les imatges són guardades en la sub-carpeta 'users' de la carpeta de dades de Moodle (mmodledata). Les dues imatges són cridades f1.jpg i f2.jpg.

Nota: Totes les imatges dels usuaris poden ser vistes via l'URL <moodle url>/userpix/