Huom. Tämän sivun ohjeet neuvovat vanhan Moodle-version käytössä. Uusin versio tästä ohjesivusta löytyy todennäköisesti täältä: Kurssipohjat.

Ero sivun ”Kurssipohjat” versioiden välillä

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: Moodle-kurssien pohjana voi käyttää olemassa olevia kursseja (Tuo-toiminto) tai erikseen kurssipohjiksi laadittuja rakenteita. Moodle-kurssipohjat ovat asetusten ja visuaalisen...)
 
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Moodle-kurssien pohjana voi käyttää olemassa olevia kursseja (Tuo-toiminto) tai erikseen kurssipohjiksi laadittuja rakenteita.
{{Rakenna}}         
{| style="padding: 20px; margin-left:20px; margin-bottom:20px; border:solid; border-color:#aaa; border-width:1px; text-align:left; background-color:#ddffdd;"
|-
|


Moodle-kurssipohjat ovat asetusten ja visuaalisen ilmeen vuoksi aina [[Organisaatiokohtaiset |organisaatiokohtaisia]], joten tarkista oman organisaatiosi ohjeet. Esimerkiksi [[HY-Kurssipohjat |Helsingin yliopistolla]] on useita kurssipohjia Moodleen (yleisiä ja tiedekuntakohtaisia).
Katso oman organisaatiosi kurssialueiden tilauskäytännöt tarkemmin sivulta [[Organisaatiokohtaiset]] -ohjeet.
|}
Moodle-kurssien pohjana voi käyttää olemassa olevia kursseja ([[Tuo| Tuo]]-toiminto) tai erikseen kurssipohjiksi suunniteltuja ja tiedostomuotoon tallennettuja kurssirakenteita.
 
Moodle-kurssipohjat ovat asetusten ja visuaalisen ilmeen vuoksi yleensä organisaatiokohtaisia, joten tarkista oman organisaatiosi ohjeet yllä olevasta linkistä. Esimerkiksi [[HY-Kurssipohjat |Helsingin yliopistolla]] on useita kurssipohjia Moodleen (yleisiä ja tiedekuntakohtaisia).

Versio 19. toukokuuta 2014 kello 07.12


Katso oman organisaatiosi kurssialueiden tilauskäytännöt tarkemmin sivulta Organisaatiokohtaiset -ohjeet.

Moodle-kurssien pohjana voi käyttää olemassa olevia kursseja ( Tuo-toiminto) tai erikseen kurssipohjiksi suunniteltuja ja tiedostomuotoon tallennettuja kurssirakenteita.

Moodle-kurssipohjat ovat asetusten ja visuaalisen ilmeen vuoksi yleensä organisaatiokohtaisia, joten tarkista oman organisaatiosi ohjeet yllä olevasta linkistä. Esimerkiksi Helsingin yliopistolla on useita kurssipohjia Moodleen (yleisiä ja tiedekuntakohtaisia).