Aineistojen ryhmittelyasetukset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Huom. Tämän sivun ohjeet neuvovat vanhan Moodle-version käytössä. Uusin versio tästä ohjesivusta löytyy todennäköisesti täältä: Aineistojen ryhmittelyasetukset.


Ryhmittelyillä näkyvyyden rajoitusta

Voit tarvittaessa rajata aineistosi näkyvyyttä vaikka kullekin opiskelijalle henkilökohtaisesti. Katso tarvittaessa tarkempi ohje ryhmittelyn ideasta.


Aineistojen näkyvyyttä on mahdollista rajata hyödyntämällä ryhmittelyjä - näytetään osa sisällöistä vain osalle kurssin opiskelijoista. Toteutus vaatii jonkin verran vaivaa ja huolellisuutta.


Kun lisäät aineistoa kurssialueelle tai muokkaat myöhemmin aineiston asetuksia, näkyvyyden rajoitus toteutetaan asetussivun kohdasta "Moduulien yleiset asetukset". Jotta ryhmittelyt voi ottaa käyttöön, tulee ensin tehdä ryhmät ja lisätä ne haluttuihin ryhmittelyihin. Katso tarkempi ohje tarvittaessa.tarkempi ohje tarvittaessa.


Rastita Näkyy vain ryhmien jäsenille ja valitse lisäksi Ryhmittely-pudotusvalikosta haluamasi ryhmittely. Aineisto näkyy tämän jälkeen vain valitsemaasi ryhmittelyyn kuuluvien ryhmien jäsenille.


Huom. Jos et näe kuvassa kaikkia kuvassa näkyviä kenttiä, käytä painiketta Näytä lisäkentät.


114360524.png


Myös aktiviteeteissa voi ottaa ryhmittelyt käyttöön.