Tancament de qualificacions

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Tancat després

La data després de la qual les qualificacions estaran tancades. Normalment aquesta data es defineix al final de l'activitat i al començament del procés de qualificació. Una seqüència típica d'esdeveniments seria:


Esdeveniment Tancat Ocult
Començament de l'activitat i trameses dels participants No
Fi de l'activitat i començament de la qualificació/retroacció
Fi de la qualificació/retroacció i llançament de les qualificacions No

Efectes del tancament

El tancament impedeix canvis en les qualificacions. Deshabilita les funcionalitats de "qualificació ràpida" i "retroacció ràpida" de l'informe del qualificador, i impedeix que els mòduls actualitzen les qualificacions. El tancament afecta de manera diferent als elements de qualificació i a les qualificacions, com es resumeix sota.

En les categories de qualificació

El tancament no té efecte en la categoria en si mateixa, només s'empra per a influir en un gran nombre d'elements de qualificació d'una tacada (acció en massa), en els quals es tanquen totes les seves qualificacions.

L'efecte de tancament baixa en cascada a totes les categories filles. Si la categoria conté categories, l'efecte de tancament continua baixant en cascada, tancant totes les categories, els elements i les qualificacions sota la categoria inicial. Un element de qualificació pot obrir-se fins i tot encara que la categoria pare estigui marcada com a tancada.

En els elements de qualificació

Un element de qualificació tancat no accepta canvis per als paràmetres o qualificacions del seu mòdul relacionat. Quan no hi ha mòdul relacionat (com per a les qualificacions manuals), el tancament simplement impedeix als usuaris de l'informe del qualificador canviar la qualificació utilitzant la interfície de l'informe del qualificador.

En les qualificacions

Si un element de qualificació està tancat, les seves qualificacions també estan tancades i no poden obrir-se fins que l'element de qualificació estigui també obert.