Ocultació de qualificacions

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Introducció

En el context del butlletí de qualificacions, l'ocultació és completament diferent de l'opció oculta/mostra de la pàgina del curs, on les activitats es mostren/oculten. La del butlletí de qualificació es refereix a si un estudiant podrà veure aquesta qualificació o element de qualificació en el seu informe d'usuari. Podeu tenir una activitat disponible en la pàgina del curs per a la qual no voldríeu que l'estudiantat sabés la nota. També a l'inrevés, una activitat fora de línia que està amagada en la pàgina del curs, però per a la qual voleu que l'estudiantat conegui les seves qualificacions.

Ocult fins

La data abans de la qual les qualificacions estaran ocultes. Normalment aquesta data es defineix al final de l'activitat i al començament del procés de qualificació. Una seqüència típica d'esdeveniments seria:


Esdeveniment Tancat Ocult
Començament de l'activitat i trameses dels participants No
Fi de l'activitat i començament de la qualificació/retroacció
Fi de la qualificació/retroacció i llançament de les qualificacions No

Efectes de l'ocultació

L'ocultació simplement impedeix a l'estudiantat veure les categories, els elements de qualificació i les qualificacions a les quals s'aplica. Aquests apareixen als administradors i al professorat, però amb un estil especial que els identifica clarament com a ocults.