Roskakori

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun


Kun poistat kurssiltasi aineistoja tai aktiviteetteja, ne siirtyvät roskakoriin. Roskakori löytyy kurssialueen Asetukset-/Toimintavalikosta kohdan Lisää alta. Organisaatiosi asetuksista riippuen näet roskakorin joko koko ajan tai vasta sitten kun jotain on poistettu. Kun aineisto poistetaan, sen siirtyminen roskakoriin voi kestää noin minuutin.

roskakori-4x-1.png

Poistamasi aineistot ja aktiviteetit säilytetään roskakorissa organisaatiosi määrittämän ajan (esim. 14 päivää), jonka jälkeen ne poistuvat pysyvästi.

Palauta-painikkeesta voit palauttaa aktiviteetteja tehtävineen/keskusteluineen tai aineistoja sisältöineen. Jos klikkaat Poista, aineisto tai aktiviteetti poistetaan pysyvästi ja sitä ei voi enää palauttaa. Kun palautat roskakorista aineistoja tai aktiviteettaja, ne palautuvat siihen osioon mistä ne on poistettu viimeiseksi.

Huomaa, että jos poistat osion kuvaustekstejä, ne eivät siirry roskakoriin, joten niitä ei voi palauttaa takaisin kurssille. Toisin sanoen, jos poistat kokonaisen osion, niin osion aktiviteetit ja aineistot siirtyvät roskakoriin, mutta otsikko ja kuvaus häviävät kokonaan.