Tentin tulokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Moodle 3.0Tuloksista näytetään opiskelijoille -asetusten periaatteet Kun tentti on suljettu -tilassa.
(Samat periaatteet pätevät myös Tenttisuorituksen aikana, Heti suorituskerran jälkeen, Myöhemmin, kun tentti on yhä auki -vaihtoehtoihin.)

m35 Tuloksista näytetään opiskelijoille.png

Suorituskerta: opiskelija näkee Näytä uudelleen -kohdasta tentin sisältämät kysymykset ja omat vastauksensa, mutta ei näe onko vastannut oikein vain väärin. Vertaa suorituskertaa Pistettä-valintaan. Ks. opiskelijan näkymä, kun vain Suorituskerta on valittu:

m35.Tuloksista näytetään opiskelijoille. Suorituskerta. Navig. ja ajan kera..PNG

Jos oikein: suorituskerta pitää olla myös valittuna. Opiskelija näkee tenttiin vastaamansa kysymykset ja onko hänen vastauksensa oikein tai väärin. Sama tieto löytyy myös tentin navigaatiosta. Vertaa Suorituskerta-näkymään. Ks. opiskelijan näkymä (Jos oikein):

m35.Tuloksista näytt. opiskelijoille. Jos oikein. Navig.PNG

Pistettä: jos vain pisteet on valittu, opiskelija näkee tentin pisteenä, mutta ei tenttimiään kysymyksiä eikä niiden vastauksia. Eli Näytä uudelleen -kohta on Ei sallittu. Vertaa Suorituskerta-valintaan. Vähintään pisteet pitää olla valittuna, että opiskelija saa tietää tentistä saamansa pisteet. Ks. opiskelijan näkymä:

m35.Tuloksista näytet. opiskelijoille. Pisteet.02.PNG

Erityinen palaute: suorituskerta pitää olla myös valittuna, yleensä myös Jos oikein. Opiskelija näkee monivalintakysymyksen vaihtoehdon palautteen, kun tentaattori on ne lisännyt palautteen vaihtoehdon alla olevaan palaute-kenttään. Ks. Erityinen-palaute (opiskelijan näkymä):

m35.Tuloksista näytt. opiskelijoille. Erityinen palaute.02.png

Yleinen palaute: suorituskerta pitää olla valittuna. Opiskelija näkee Yleinen palaute -kenttään kysymykseen liittyvän taustatiedon (esim. mitä osaamista kysymys testasi), ohjeen tai linkin riippumatta opiskelijan vastauksesta. Ks. opiskelijan näkymä (Yleinen palaute):

m35 Tuloksista näytetään opiskelijoille yleinenpalaute.png

Oikea vastaus: vähintään suorituskerta pitää olla valittuna. Kun tämä on valittu, opiskelija näkee kaikkien kysymysten oikeat vaihtoehdot sekä oikeiden vastaustensa määrän. Ks. opiskelijan näkymä. Tässä esimerkissä myös Jos oikein on valittu Oikea vastaus -valinnan lisäksi:

m35.Tuloksista näytet. opiskelijoille. Oikea vastaus.png

Suorituksen yleispalaute: opiskelija saa arvosanakohtaisen palautteen, kun tentaattori on lisännyt arvosanan raja -kenttiin palautteet. Ne lisätään tentin asetuksissa kohdassa: Palaute kokonaisuudesta. Ks. opiskelijan näkymä:

m35.Tuloksista näytet. opiskelijoille. Suorituksen yleispalaute.02..PNG