Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Editar text: diferència entre les revisions

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca
(start)
Cap resum de modificació
 
(29 revisions intermèdies per 8 usuaris que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
{{Editing text}}
{{Managing a Moodle course}}
<p class="note">'''Please refer to [[Page_notes#Editing text|these notes]] before editing this page.'''</p>
{{final24}}
The usual way to edit or create text that is part of the visual content of a course is with the [[HTML editor]]tool.  
La manera habitual d'editar o crear continguts en un curs és a través de l'[[Text editor|editor de text]] (també conegut com l'editor HTML).


The way to get to the content text, depends the role the user in a context.  A student will see the tool when they reply to a forum post but will not have the ability of changing a topic heading in the course.  A teacher will not have the ability to edit a topic heading in a course unless the "Turn editing on" button has been clicked. 
* [[Text editor]]
* [[Formatting text]]


Teachers and administrators should be aware that the Moodle code contains "strings" of text that can be edited though [[Language customization|customizing the language]] on a site wide basis.
L'edició de text en una àrea de contingut dependrà del [[Roles|rol]] o els permisos de l'usuari en un determinat [[Context|context]].
 
*El professorat veurà moltes icones d'edició [[File:Editicon.PNG]] a la pàgina del curs després de  prémer el botó "Activa Edició". O veurà l'editor HTML dins de moltes activitats i recursos. Per exemple, un professor pot editar l'encapçalament de cada secció del curs clicant a la icona d'edició.
 
*L'estudiantat veurà l'eina d'edició HTML quan respongui a un missatge del fòrum, però no tindrà la possibilitat d'editar l'encapçalament de la secció del curs.
 
==Exemple d'edició de text==
<gallery caption="Teacher view and Student View" widths="300px" >
File:Editing text example.PNG|Típica àrea de contingut. Mostra els botons de l'editor HTML al damunt, i text i emoticones al contingut
File:Editing text example after.PNG|Els estudiants veuran això
</gallery>
 
==Edició de textos del sistema==
Els administradors poden editar les "cadenes" de text del sistema en un lloc Moodle amb la [[Language customization|personalització de l'idioma]] per a tot el lloc.
 
==Vegeu també==
 
*[[Text editor FAQ]]
 
[[Category:Editing text]]
[[de:Texte editieren]]
[[en:Editing text]]

Revisió de 12:43, 4 nov 2013

Moodle 2.4


La manera habitual d'editar o crear continguts en un curs és a través de l'editor de text (també conegut com l'editor HTML).

L'edició de text en una àrea de contingut dependrà del rol o els permisos de l'usuari en un determinat context.

  • El professorat veurà moltes icones d'edició Editicon.PNG a la pàgina del curs després de prémer el botó "Activa Edició". O veurà l'editor HTML dins de moltes activitats i recursos. Per exemple, un professor pot editar l'encapçalament de cada secció del curs clicant a la icona d'edició.
  • L'estudiantat veurà l'eina d'edició HTML quan respongui a un missatge del fòrum, però no tindrà la possibilitat d'editar l'encapçalament de la secció del curs.

Exemple d'edició de text

Edició de textos del sistema

Els administradors poden editar les "cadenes" de text del sistema en un lloc Moodle amb la personalització de l'idioma per a tot el lloc.

Vegeu també