Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Gestió d'un curs

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Un curs a Moodle es una àrea on el professorat pot afegir recursos i activitats per als seus estudiants. Pot ser una simple pàgina amb documents per descarregar, o podria ser un sistema complex de tasques on l'aprenentatge progressa mitjançant interacció. El progrés es pot seguir de diferents maneres.

La pàgina del curs es compon de seccions centrals on apareixen recursos i tasques i, opcionalment, blocs laterals. El professorat del curs té control sobre l'aparença de la pàgina del curs i pot modificar-la en qualsevol moment.

Els estudiants poden ser inscrits manualment pel professor o automàticament per l'administrador, o bé se'ls pot permetre que s'hi inscriguin ells mateixos. Els estudiants poden pertànyer a grups si cal separar classes que comparteixen un espai, o si cal assignar-los tasques diferenciades.