Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Editar text

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca

Moodle 2.4


La manera habitual d'editar o crear continguts en un curs és a través de l'editor de text (també conegut com l'editor HTML).

L'edició de text en una àrea de contingut dependrà del rol o els permisos de l'usuari en un determinat context.

  • El professorat veurà moltes icones d'edició Editicon.PNG a la pàgina del curs després de prémer el botó "Activa Edició". O veurà l'editor HTML dins de moltes activitats i recursos. Per exemple, un professor pot editar l'encapçalament de cada secció del curs clicant a la icona d'edició.
  • L'estudiantat veurà l'eina d'edició HTML quan respongui a un missatge del fòrum, però no tindrà la possibilitat d'editar l'encapçalament de la secció del curs.

Exemple d'edició de text

Edició de textos del sistema

Els administradors poden editar les "cadenes" de text del sistema en un lloc Moodle amb la personalització de l'idioma per a tot el lloc.

Vegeu també