Question behaviours

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Moodle 2.4Quan creeu un qüestionari tindreu disponibles els següents comportaments de les preguntes (també quan feu la previsualització de les preguntes):

Retroacció diferida
L'estudiant ha d'introduir la resposta de cada pregunta i trametre el qüestionari sencer, i desprès podrà rebre la puntuació o qualsevol retroacció.
Mode adaptatiu i Mode adaptatiu (sense penalitzacions)
Permet que l'estudiant faça diversos intents en una pregunta abans de passar a la següent.
Qualificació manual
S'utilitzava en les preguntes de resposta oberta (independentment del comportament definit). Però ara podeu qualificar cada pregunta del qüestionari manualment, si voleu.
Mode interactiu (= Mode interactiu amb múltiples intents)
Després de trametre una resposta i llegir la retroacció, l'estudiant ha de prémer el botó "Intenta-ho de nou" per a poder provar una altra resposta. Quan ja ha encertat la pregunta, no pot canviar la resposta. Quan haja respost malament la pregunta massa vegades, se la qualificarà com a incorrecta (o parcialment correcta), se li mostrarà la retroacció i no podrà modificar la resposta. Pot haver-hi retroaccions diferents després de cada intent que faça l'estudiant. El nombre d'intents a disposició de l'estudiant és el nombre de pistes en els paràmetres de la pregunta més un.
Retroacció immediata
És similar al mode interactiu en el sentit que l'estudiant pot enviar la pregunta i se li puntua de seguida mentre està responent el qüestionari. Però només pot enviar una resposta, no la pot canviar després.
Retroacció diferida amb Puntuació Basada en la Certesa PBC (CBM) o retroacció immediata amb PBC (CBM)
Amb la PBC/CBM, l'estudiant no sols respon la pregunta, sinó que ha d'indicar com de segur està d'haver-la encertat. La puntuació s'ajustarà segons el grau de certesa triat, per la qual cosa l'estudiant ha de reflexionar honestament sobre el seu grau de coneixement per a obtenir la millor puntuació.

Gestió del comportament de les preguntes

Un administrador pot gestionar els comportaments de les preguntes disponibles en tot el lloc a través de Configuració > Administració del lloc > Connectors > Comportament de les preguntes > Gestiona el comportament de les preguntes.

Consulteu també