Managing questions

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Moodle 2.4  • Les preguntes estan emmagatzemades en el Banc de preguntes del curs, en Configuració > Administració del curs > Banc de preguntes
  • Les preguntes poden organitzar-se en Categories i compartir-se amb altres professors
  • Moodle disposa de diversos formats per a importar o exportar preguntes


Gestió dels tipus de preguntes

Un administrador (o gestor, o qualsevol usuari amb el permís moodle/question:config) pot gestionar els tipus de preguntes disponibles en un lloc Moodle a través de Configuració > Administració del lloc > Connectors > Tipus de preguntes > Gestiona els tipus de preguntes.

Gestió dels tipus de preguntes
Nombre de preguntes

Mostra el nombre de preguntes d'un tipus determinat en tot el lloc Moodle. Si el nombre és distint de zero, funcionarà com un enllaç a un informe que mostrarà en quin lloc del banc de preguntes (en quins contexts) es troben aquelles preguntes.

Versió

Si un tipus de pregunta té unes taules de base de dades pròpies, aleshores ací es mostra la versió d'aquestes taules.

Dependències

Alguns tipus de preguntes necessiten uns altres per a operar correctament. Si és així, ací apareix la llista dels tipus de preguntes necessaris.

Disponibles?

Si feu que un tipus de pregunta no hi sia disponible, aleshores els usuaris no podran fer preguntes noves d'aquest tipus. Però les preguntes ja creades d'aquest tipus continuaran funcionant bé, de forma que els qüestionaris continuaran funcionant, i els intents antics d'un qüestionari es podran reavaluar.

Les fletxes cap amunt i avall us permeten controlar l'ordre en el qual els tipus de preguntes apareixen en la llista on el professorat tria quin tipus de pregunta vol crear.

Elimina

Si

  • no hi ha cap pregunta d'un tipus determinat, i
  • aquest tipus de pregunta no es necessita per a cap altre tipus de pregunta, i
  • el tipus de pregunta no és ni a l'Atzar ni Perduda, que són necessàries per al sistema del tipus de preguntes,

aleshores podeu desinstal·lar-la prement l'enllaç Elimina.

Paràmetres

Alguns tipus de preguntes tenen diverses opcions de configuració. Si fos el cas, apareixerien en aquesta columna.

Consulteu també

  • Question engine upgrade helper (ajuda per actualitzar el motor de preguntes -en anglès-) per als llocs Moodle que s'han actualitzat a partir d'una versió anterior a la 2.1.