Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Mòdul Lliçó

De MoodleDocs
(S'ha redirigit des de: Lesson module)
Salta a:navegació, cerca

Moodle 2.4


Lesson icon.gif El mòdul lliçó presenta una sèrie de pàgines de contingut a l'estudiant, que usualment ha de contestar una pregunta o triar una opció al final de cada pàgina. Segons la resposta de l'estudiant, serà redirigit a una o altra pàgina de la lliçó. L'exemple més senzill seria un botó "Continua" que l'estudiant ha de prémer per passar a la pàgina següent.

Lessonexample.png

A la lliçó l'estudiant veu bàsicament 2 tipus de pàgines: les pàgines de contingut (anomenades a la traducció en català "Taules de ramificació") i les pàgines de preguntes. També hi ha algunes pàgines de navegació que poden respondre a interessos especials del professorat. El mòdul Lliçó va ser dissenyat per a ser adaptatiu i utilitzar les respostes de l'estudiant per a crear una lliçó auto-dirigida.

La diferència més important de la lliçó respecte a altres activitats de Moodle és que la lliçó és adaptativa. Amb aquesta eina, cada elecció de l'estudiant pot mostrar una resposta/comentari diferent del professor i enviar l'estudiant a una pàgina diferent de la lliçó. Així planificada, la lliçó pot personalitzar la presentació de contingut i preguntes a cada estudiant sense més intervenció del professorat.

Vegeu també

Using Moodle Diferències entre lliçó i llibre