Navigointi-lohko

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Tätä sivua ollaan päivittämässä ja se on vielä keskeneräinen, katso tarvittaessa englanninkielinen dokumentaatio tai Moodlen 3-version ohjeet.Huom. Moodlen uusimmat versiot ks. Navigointi-valikko.

Moodlessa navigointi ja lohkojen telakointi

Malline:Moodle 3.0 Pääset liikkumaan Moodlessa vasemmassa reunassa olevan Navigointi-lohkon avulla.

Navigointi lohko.jpg

Navigointi-lohkon kohdasta Etusivu ja kurssikategoriat pääset Moodlen Katsaus kursseistani -aloitussivulle.

Kohdasta Omat kurssini voit siirtyä kurssialueelta toiselle. Saat kurssit näkyviin klikkaamalla vieressä olevaa harmaata nuolta. Kohdassa ja Kurssit - kurssin lyhenne pääset siirtymään suoraan kurssin aiheiden / viikkojen alta löytyviin aktiviteetteihin (keskustelut, tehtävänpalautukset, tentit, wikialueet jne.). Ensimmäisen linkkinä on kurssin osallistujat.


Malline:Moodle 3.2 Kurssin arvioinnit löytyvät myös Navigointi-lohkosta.


Kurssin sisällä liikkumisessa auttaa navigointipolku (ns. murupolku), joka alkaa kurssialueen vasemmasta yläreunasta. Siitä näet, millä kurssialueella olet ja voit liikkua takaisin muun muassa kurssin etusivulle (linkistä, jossa näkyy kurssin lyhenne).

Voit halutessasi telakoida eli piilottaa vasemman reunan sivupalkkiin Navigointi-lohkon ja kaikki muutkin Moodlen lohkot. Telakointi on käyttäjäkohtaista eli se ei vaikuta muiden kurssilla olijoiden näkymään. Telakoinnin saat päälle ja pois päältä samasta kuvakkeesta lohkon oikesta yläkulmasta.