Raportit

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Yleistä

Katso yleisesittely Course reports: Moodle 3.5

Raportit löytyvät Asetukset-valikosta > Lisää > Kurssin ylläpito > Raportit.

Aiemmissa versioissa ks. Asetukset-lohko > Raportit.

Raporteista löydät erilaisia tilastoja ja seurantaraportteja kurssilaisten työskentelystä.

Osa raporteista on kytköksissä kurssin asetuksiin. Esim. kun käytössä on Suoritusten seuranta, voi opettaja hyödyntää siihen liittyviä raportteja Kurssin suoritus ja Aktiviteettiraportti.

m 33 Raportit.PNG

Lokitiedot

Lokitiedoista näet esimerkiksi kaikki tapahtumat kurssillasi opetukseen tai osallistumiseen liittyen, joko kaikilta käyttäjiltä tai käyttäjäkohtaisesti rajattuna.

m28 raportit lokitiedot.png

Myös aktiviteettien kohdalta voit tarkastella ko. aktiviteetin suoritustietoja. Esimerkiksi tenttiin liittyvät raportit näet tenttiaktiviteetin alta (kysymyskohtaiset tilastot, yleinen tentin suoritustaso jne.).

Opiskelijakohtainen raportti

Opiskelijakohtaiseen seurantaan voit hyödyntää myös ko. opiskelijan omaa tapahtumaraporttia, johon pääset opiskelijan nimeä klikkaamalla esimerkiksi Osallistujat-kohdassa. Voit selata erilaisia raportteja opiskelijan etenemisestä kurssilla esimerkiksi

  • Päivän tapahtumat
  • Kaikki tapahtumat
  • Rakenneraportti
  • Täysi raportti
  • Arvioinnit

Moodlen aiemmissa versioissa opiskelijakohtaiset raportit löytyvät Navigointi-lohkosta: Osallistujat. Klikkaa opiskelijan nimeä listassa ja sitten Asetukset-lohko > Profiiliasetukset > Tapahtumaraportit.

Viimeisimmät kirjautumiset

Viimeisimmät kirjautumisajankohdat näet kohdasta vasemmalta Navigointi-valikosta > Osallistujat > Viimeisin toiminta kurssialueella -sarake.

Moodlen aiemmat versiot: Navigointi-lohko > Katsaus kursseistani > Nykyinen kurssi > Kurssisi nimi > Osallistujat > Viimeksi käytetty -sarake.

Kurssin suoritus

Kun kurssillasi on suoritusten seuranta käytössä (Asetukset-valikko > Muokkaa asetuksia > Suoritusten seuranta) ja olet määritellyt kurssin suoritusehdot Kurssin suoritus -kohdassa, saat myös tätä koskevan raportin. Raportissa on selkeässä taulokossa kaikkien opiskelijoiden ne aineistot ja aktiviteetit, jotka on määritelty Kurssin suoritus -kohdassa tehtäväksi.

m 33 Kurssisuoritusten raportti.PNG

Aktiviteettien suoritus

Kun kurssillasi on suoritusten seuranta käytössä (Asetukset-valikko > Muokkaa asetuksia > Suoritusten seuranta) saat raportteihin myös aktiviteettiraportin. Siitä näet nopeasti, mitkä aktiviteetit opiskelijat ovat jo suorittaneet opettajan asettamien ehtojen mukaisesti. Raportissa näkyy myös edistymisen seurannassa olevat aktiviteetit/aineistot (vrt. Kurssin suoritus -raportti).

m28 suoritusten seuranta raportti.png

Tilasto

Tilastoista löydät diagrammeina tietoja kurssisi sivulausten määristä ja "viesteistä" rooleittain (opettajat, opiskelijat ja vierailijat).

Huomaa, että viestit sisältävät muutakin toimintaa kuin keskustelualueiden viestit kuten Tentti- ja Tehtävä-aktiviteetin vastaukset.

Englanninkielinen ohjevideo

Moodle 3.5


Course reports 3.5