Osallistujat

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Vanhemmissa Moodlen versioissa Osallistujat löytyy Navigointi-lohkosta.

Osallistujat löytyy Moodle-kurssialueelta näppärimmin vasemmalta Navigointi-valikosta. Pääset Osallistujat-kohtaan myös oikealta Asetukset-valikosta ratasikonista > Lisää > Käyttäjähallinta > Osallistujat. Moodle 3.2


Navigointi-valikon kohdasta Osallistujat kurssialueen osallistujat näkevät kaikki kurssialueen osallistujat sekä asetuksista riippuen myös kurssilaisten mahdolliset pienryhmät.

Osallistujat-kohdassa opettaja

Moodle 3.6

  • ladata osallistujalistan esim. Exceliin

Viestin lähettäminen

Huom. Jos opettajana haluat laittaa viestejä kaikille kurssilaisille, käytä Uutiset-aluetta tai kurssille luotua vuorovaikutteisempaa keskustelualuetta.

Opettajalla on kuitenkin mahdollisuus lähettää sähköpostia opiskelijoille Moodlessa mm. osallistujalistan kautta. Viesti laitetaan rastittamalla halutut vastaanottajat Valittu-sarakkeesta. Sivun alareunassa on myös Valitse kaikki-painike. Sivun alareunan pudotusvalikosta valitaan Lisää/Lähetä viesti.

Huom: Jos kurssin osallistujia on paljon, heidät on luultavasti listattu usealla sivulla. Tällöin et voi rastittaa viestin vastaanottajia usealta sivulta, vaan yhdeltä sivulta kerrallaan. Saat kuitenkin näkyviin kaikki kurssin osallistujat sivun alareunan tekstilinkin Näytä kaikki n kpl kautta.

Huomaa, että opiskelija voi estää viestien saapumisen omista asetuksistaan.

Ks. myös Viestit