Miten lähetän keskustelualueen viestit kurssilaisten sähköpostiin?

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Moodle 3.6

Uutta keskustelualuetta luodessa kohta Keskusteluviestien tilaus ja seuranta -> Keskusteluviestien tilaus määrittää sähköpostien lähetystä keskusteluviesteistä. Pakotettu-valinta tarkoittaa sitä, että uusista viesteistä tulee sähköposti käyttäjälle.

Jos keskustelualueen tilausta ei ole pakotettu, käyttäjät voivat säätää omaa tilaustaan keskustelualueen etusivun oikean ylänurkan linkistä ("Tilaa tämä keskustelualue" tai "Peru tämän keskustelualueen tilaus"). Muokkaustilassa voit opettajana painaa samasta paikasta löytyvää linkkiä "Kaikki tilaavat tämän keskustelualueen" tai "Kaikki voivat tilata tämän keskustelualueen". Jos keskustelualueen tilaus on vapaaehtoista, muokkaustilassa on lisäksi Näytä/Muokkaa tilaajia -linkki samassa oikeassa ylänurkassa, jonka kautta voi poistaa ja lisätä keskustelualueen tilaajia.

Huomaa myös, että omissa asetuksissa ("Keskustelualueiden asetukset") voi kukin käyttäjä säätää, tuleeko jokaisesta viestistä erillinen sähköposti, vai lähettääkö järjestelmä kerran päivässä koonnin kaikista viesteistä.