User talk:Sunad Turnya

Jump to: navigation, search

Note: You are currently viewing documentation for Moodle 2.0. Up-to-date documentation for the latest stable version is available here: Sunad Turnya.

SINAU BAHASA INGGRIS KARO PAK SUNAD

Bahasa Inggris sejatine salah sijining bahasa asing sing paling penting. Sebab bahasa iki wis dadi bahasa Internasional. Mulane sampeyan kabeh sing pengin sinau ya hubungi bae pak Sunad. Pan sinau speakinge khusus ya bisa. Hubungi bae e-mail aku :oragoblognemen@gmail.com atau buka halaman webku : http://sunad64.blogspot.com