Ero sivun ”Standardoimaton lohko” versioiden välillä

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
 
(Yhtä välissä olevaa versiota toisen käyttäjän tekemänä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Moodleen kehitetään jatkuvasti uusia lohkoja. Määrätyn kehitysprosessin kautta uusi lohko otetaan ohjelmaversioon mukaan, mutta järjestelmän ylläpitäjä voi ottaa niitä käyttöön aikaisemminkin. Sinänsä toimiva lohko stadardoidaan vasta, kun se täyttää ohjelmointikoodi ja -tyyli-, tietoturva-, varmistus-, yhteensopivuus  ym. vaatimukset, joilla taataan lohkon turvallisuus. Suurissa organisaatioissa standardoimattoman lohkon käyttöönottoon suhtaudutaan yleensä kuitenkin varauksella.  
{{Tynkä}}
{{Opettajan opas}}
 
----
Moodleen kehitetään jatkuvasti uusia lohkoja. Määrätyn kehitysprosessin kautta uusi lohko otetaan ohjelmaversioon mukaan, mutta järjestelmän ylläpitäjä voi ottaa niitä käyttöön aikaisemminkin. Sinänsä toimiva lohko stadardoidaan - liitetään jakelupakettiin oletuksena asennettavaksi - vasta, kun se täyttää ohjelmointikoodi ja -tyyli-, tietoturva-, varmistus-, yhteensopivuus  ym. vaatimukset, joilla taataan lohkon turvallisuus. Suurissa organisaatioissa standardoimattoman lohkon käyttöönottoon suhtaudutaan yleensä kuitenkin varauksella.  


[[Category:Opettaja]]
[[Category:Opettaja]]

Nykyinen versio 8. syyskuuta 2008 kello 13.39

Tämä sivu on keskeneräinen. Lisätietoja aiheesta saat sivun muista kieliversioista.

Sivun oikean reunan navigointimallineessa olevat suomenkieliset linkit vievät fi-sivuille, mutta englanninkieliset linkit vievät en-sivuille. Palaa en-sivulta takaisin fi-sivulle selaimen paluu-painikkeella. Voit autaa MoodleDocs-wikiä kääntämällä linkkien kohdesivuja suomeksi. Vaihda samalla navigointimallineen en-linkit fi-linkeiksi.


Moodleen kehitetään jatkuvasti uusia lohkoja. Määrätyn kehitysprosessin kautta uusi lohko otetaan ohjelmaversioon mukaan, mutta järjestelmän ylläpitäjä voi ottaa niitä käyttöön aikaisemminkin. Sinänsä toimiva lohko stadardoidaan - liitetään jakelupakettiin oletuksena asennettavaksi - vasta, kun se täyttää ohjelmointikoodi ja -tyyli-, tietoturva-, varmistus-, yhteensopivuus ym. vaatimukset, joilla taataan lohkon turvallisuus. Suurissa organisaatioissa standardoimattoman lohkon käyttöönottoon suhtaudutaan yleensä kuitenkin varauksella.