TY-Turnitin-plagiaatintunnistuspalvelu

MoodleDocsista
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Turnitin-plagiaatintunnistuspalvelu

Opintosuoritusten alkuperäisyyden arviointivälineistöön on lisätty toimintoja, jotka tuovat lähdetarkastukset nykyistä laajemmin osaksi erilaisia kirjoitusprosesseja.
Turun yliopiston FairUTU-sivustolla on paljon tietoa ja kattavat ohjeet Turnitin-plagiaatintunnistuspalvelusta. Sivustolta löydät mm. oppaita, opasvideoita ja tietoa tulevista koulutuksista.

Turnitin Feedback Studio

Turnitin Feedback Studio on pääjärjestelmä, jota käytetään opinnäytetöiden, tutkimussuunnitelmien ja yliopiston julkaisusarjoissa julkaistavien teosten tarkastuksissa. Feedback Studio on ensisijainen väline myös niissä opintosuoritusten tarkastuksissa, joihin liittyy arviointimatriiseja tai tekstin annotoinnin tarpeita.

Turnitin Integrity

Pelkistetympi rinnakkaisjärjestelmä on Moodleen liittyvä Turnitin Integrity. Se voidaan aktivoida käyttöön Moodlen tehtävänpalautuksissa, keskustelualueilla sekä työpajatehtävissä.   Integrityn kaksoistarkastus seuloo tekstin heti palautettaessa – jolloin opiskelija voi tehdä korjauksia ja uusintapalautuksen – sekä uudestaan tehtävän palautusajan päättyessä. Tällöin kurssin kaikkien opiskelijoiden suoritukset vertautuvat myös toisiaan vasten.

Tarvitsetko opastusta Turnitin-plagiaatintunnistuspalvelun käytössä?

Turun yliopiston videoidut ohjeet julkisesti saatavilla olevalla kurssialueella: Moodle-tiedottaa
  • Kurssialueella on mm. Turnitin-päivityksiin liittyviä ohjeita 1.2.2023 liittyneeseen uutiseen (sähköpostiviesti / intranet).
Turnitin-käyttötaitojen kehittämiseksi tai opastuksen saamiseksi voit: