HY-Urkund-asetukset Tehtävässä

Loikkaa: valikkoon, hakuunTehtävä-asetusten yhteydessä,  voit valita käytetäänkö ko. tehtävässä Urkundin tekstin alkuperäisyyden tarkistusta (ts. plagiaatintunnistusta). Ota halutessasi Urkund käyttöön valitsemalla Ota Urkund-tarkistus käyttöön -kohta Tehtävän asetuksissa.

Kun Urkund-tarkistus on otettu käyttöön, seuraavat asetukset ovat:

  • Määrittele oma Urkund-sähköpostiosoitteesi, jonka olet saanut Urkund käyttäjätunnuksen luonnin yhteydessä.  Kirjoita osoite kokonaisuudessaan eli etunimi.sukunimi.hy@analyysi.urkund.fi
  • Valitse haluatko, että vertailun tulos (Urkund-tarkistusprosentti) näytetään opiskelijalle Ei koskaan, Aina vai Kun tehtävän palautusaika on päättynyt.
  • Valitse haluatko, että itse Urkund-tulosraportti näytetään opiskelijalle: Ei koskaan, Aina vai Kun tehtävän palautusaika on päättynyt
  • Valitse lähetetäänkö opiskelijalle automaattisesti viesti kuin dokumentti on ladattu Urkundiin tai kun dokumentin tarkistusraportti on valmis. Riippumatta tästä valinnasta Urkundista tulee opiskelijalle sähköposti, kun dokumentti on vastaanotettu Urkundiin. Tässä viestissä on opiskelijalle ohjeet siitä, miten hänen tulee toimia, jos ei halua, että oma dokumentti tallentuu Urkundin tietokantaan.

Tehtävän asetuksissa on muutama lisävalinta, jotka tulevat esiin klikkamaalla "Näytä lisää"

  • Valitse sallitko opiskelijalta kaikki tiedostomuodot vai ainoastaan esim. pdf-muodossa olevia dokumentteja. Huomaa, jos rajaat palautuksen vain johonkin tiettyyn tiedostomuotoon, ei muunlaiset tehtävään palautetut dokumentit lähde Urkund-tarkistukseen
  • Valitse lähetetäänkö Urkundiin kaikki tehtävään mahdollisesti palautettu materiaali esim. verkkoteksti sekä itse dokumentti (Huom! tämä asetus vaikuttaa enemmän keskustelualuella kuin tehtävässä)

115867649.png

Jos Tehtävän asetuksissa on otettu käyttöön "Ota Lähetä arvioitavaksi -toiminto", voidaan Urkund-asetuksissa vaihtaa, milloin opiskelijan tiedosto lähtetään tarkistettavaksi Urkundiin. Tiedosto lähetetään tuolloin vasta kuin Opiskelija käyttää "Lähetä arvioitavaksi" -painiketta.

Oletusasetusten mukaan tiedosto lähtee Urkund-tarkistukseen heti kun opiskelija lataa tiedoston Moodleen.