Erillistunnusten pyytäminen

Loikkaa: valikkoon, hakuun


Moodlen erillistunnusten pyytäminen

Moodleen on mahdollista kirjautua Turun yliopiston tunnusten lisäksi lähes kaikkien Suomen korkeakoulujen käyttäjätunnuksilla. Listan korkeakouluista, joiden tunnuksilla voi kirjautua Moodleen löydät, kun valitset Moodlen etusivun oikeasta reunasta muun korkeakoulun tunnuksella kirjautumisen ja avaat kotiorganisaatiolistan avautuvalta sivulta.
Jos vierailevalta opettajalta tai opiskelijalta ei löydy tunnusta, jolla hän voisi kirjautua Moodeen, tehdään hänelle tarvittaessa erilliset tunnukset Moodlen käyttöä varten. Erillistunnuksia voi pyytää alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella. Lomakkeella saat tehtyä kerralla useamman tunnuspyynnön, kun lisäät lomakkeeseen uusia rivejä lisää rivi -toiminnolla.
Jokaisella Moodlen käyttäjällä täytyy olla eri sähköpostiosoite. Tunnuksen pyyntö ei onnistu, jos pyydetty sähköpostiosoite on jo käytössä jollain muulla Moodlen käyttäjällä.
Moodlen ylläpito käsittelee tunnuspyynnöt eli hyväksyy tai hylkää pyydetyt tunnukset. Hyväksymisen yhteydessä käyttäjätunnus ja salasana lähetetään automaattisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen ja tunnusten pyytäjä saa ilmoituksen käyttäjätunnusten hyväksymisestä.
Tunnuspyynnössä tarvittavia tietoja henkilöstä ovat etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, kieli ja maa. Paikkakuntatieto on vapaaehtoinen. Lisäksi tulee kirjata jokin peruste tunnuspyynnölle.
Tästä linkistä voit pyytää erillistunnuksia:Erillistunnusten pyyntölomake


Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä tukipalveluihin tästä linkistä: helpdesk@utu.fi