Huom. Tämän sivun ohjeet neuvovat vanhan Moodle-version käytössä. Uusin versio tästä ohjesivusta löytyy todennäköisesti täältä: Palautekysely.

Palautekysely

MoodleDocsista
Versio hetkellä 8. syyskuuta 2008 kello 13.38 – tehnyt Raimo Rintamäki (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Tämä sivu on keskeneräinen. Lisätietoja aiheesta saat sivun muista kieliversioista.

Sivun oikean reunan navigointimallineessa olevat suomenkieliset linkit vievät fi-sivuille, mutta englanninkieliset linkit vievät en-sivuille. Palaa en-sivulta takaisin fi-sivulle selaimen paluu-painikkeella. Voit autaa MoodleDocs-wikiä kääntämällä linkkien kohdesivuja suomeksi. Vaihda samalla navigointimallineen en-linkit fi-linkeiksi.


Standardoimattomaton Moodlen Palautekysely-moduli on helppokäyttöinen ja sen kysymyssisältöä voi muokata vapaasti. Käyttäjä voi halutessaan luoda myös omia kysymyspohjia.

Palautekyselyssä voi hyödyntää vaihtoehtoisia vastaustapoja, kuten vapaata tekstiä ja monivalintoja (vapaatekstikenttä, radio button, alasvetovalikko ja check-box). Lisäksi kysekyihin voi lisätä kuvia ja selitystekstejä. Esikatselutilassa voi vaihtaa kysymysten keskinäistä järjestystä.

Kyselyn tekijä voi valita vastaukset jätettäväksi joko nimettöminä tai tunnistettavina. Palautetta voi kerätä myös ryhmäkohtaisesti, jolloin hyödynnetään Moodlen ryhmätoimintoja.

Työvälineellä on mahdollista luoda monivalinnoista vaakapylväsdiagrammeja sekä listata tekstikenttiin annetut palautteet. Lisäksi palautevälineellä voi tuottaa Excel-raportin.

Työvälineen asennuspakettiin on saatavana siirto-ominaisuus, joka mahdollistaa saman palautekyselyn toteuttamisen saman opettajan eri kursseilla. Palautekyselystä on olemassa suomenkielinen tiedostoversio.


Opiskelijoiden omien kansioiden luominen ja sen asetusten määrittäminen

  1. Lisää muokkaustilassa valitsemalla Lisää aktiviteetti -valikosta ???. Huom! tämä on liitettävissä vain, mikäli ylläpitäjä on asentanut tämän lisämoduulin Moodleen.
  2. Määritä työkalun asetukset
  3. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna muutokset -painiketta