Viimeisimmät tapahtumat -lohko

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Huom. Tämän sivun ohjeet neuvovat vanhan Moodle-version käytössä. Uusin versio tästä ohjesivusta löytyy todennäköisesti täältä: Viimeisimmät tapahtumat -lohko.

Tämä sivu on keskeneräinen. Lisätietoja aiheesta saat sivun muista kieliversioista.

Sivun oikean reunan navigointimallineessa olevat suomenkieliset linkit vievät fi-sivuille, mutta englanninkieliset linkit vievät en-sivuille. Palaa en-sivulta takaisin fi-sivulle selaimen paluu-painikkeella. Voit autaa MoodleDocs-wikiä kääntämällä linkkien kohdesivuja suomeksi. Vaihda samalla navigointimallineen en-linkit fi-linkeiksi.


viimeisettapahtumat.jpg

Viimeiset tapahtumat-lohko näyttää mitä tapahtumat, jotka on tapahtunut käyttäjäen edellisen käynnin jälkeen. Listauksessa näkyy myös esim. uudet uutiset ja uusien käyttäjien lisääminen. Lohko on hyvin käyttökelpoienen kurssilla, joka on hyvin aktiivinen ja kenties hyvin paljon erilaisia keskustelualueita. Käyttäjä näkee kaikki yhdellä silmäyksellä.

Valitettavasti tapahtumaraportti tyhjenee vaikka käyttäjä ei katsoisikaan mitään viestejä, vaan esim. käy kursilla pikaisesti. Seuraavalla kerralla listaus on tyhjä, mutta Viimeisimpien tapahtumien kattava raportti-linkistä kannattaa katsoa uuutiset pitemmällä aikavälillä.