Kirjautuneet osallistujat

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Huom. Tämän sivun ohjeet neuvovat vanhan Moodle-version käytössä. Uusin versio tästä ohjesivusta löytyy todennäköisesti täältä: Kirjautuneet osallistujat.


Kirjautuneet osallistujat -lohko

m244 kirjautuneet osallistujat-lohko.png Tämä lohko näyttää kurssialueella kulloinkin kirjautuneena olevat käyttäjät (=kyseisellä hetkellä Moodlessa & kurssilla olevat). Opiskelija näkee siitä esimerkiksi, jos kurssin opettaja on hänen kanssaan yhtäaikaa kurssialueella, tai ryhmän jäsenet näkevät toisensa. Lohko on erityisesti hyödyllinen kurssialueilla, joissa käytetään Chat-aktiviteettia tai muita reaaliaikaisen vuorovaikutuksen välineitä. Kurssilaisen nimen oikealla puolella olevaa puhekupla-ikonia klikkaamalla käyttäjälle voi lähettää pikaviestin tai aloittaa hänen kanssaan kahdenkeskisen keskustelun.

Huom: Puhekupla-ikonin kautta laitettava pikaviesti on oletusarvoisesti Moodlen sisäistä viestintää. Jos vastaanottaja kuitenkaan ei ole kirjautuneena Moodleen (oletusarvo: 10 min sisällä), viesti lähtee hänelle sähköpostiin. Jos haluat laittaa nimenomaan sähköpostia, käytä Osallistujat-lohkoa.