Veure un Fòrum

De MoodleDocs
(S'ha redirigit des de: mod/forum/view)
Salta a:navegació, cerca

Què es pugui veure sota el text d'introducció al fòrum depèn de quina de les tres opcions hageu seleccionat en el camp Tipus de fòrum en Afegir un Fòrum.

  1. Si heu seleccionat Un debat simple, veureu el text que heu escrit en l'espai de 'Introducció al fòrum' quan vau crear el fòrum, com a primer missatge de la discussió: hi haurà una capçalera, que és el nom del fòrum, la informació sobre l'autor i la data. A sota es veuran les respostes que s'han enviat (si n'hi ha alguna)
  2. Si heu seleccionat Fòrum normal per a ús general, veureu el text introductori en un espai separat, sobre del camp de debat, on apareix informació com el títol del debat (p.ex., el títol del fòrum), el seu autor, el nombre de respostes i la data de l'últim missatge.
  3. Si heu seleccionat Cada persona inicia un debat, veureu bàsicament el mateix que en el cas anterior amb l'única diferència de l'opció 'Afegeix un nou tema de debat'. Al veure una pàgina del fòrum, veureu el text que heu escrit en l'espai 'Introducció al fòrum' quan el vau crear i, si existeixen, els debats que s'han iniciat.


En tots els casos, sobre la introducció al fòrum trobareu opcions concernents a subscripció en els fòrums així com el botó 'Actualitza aquest fòrum' i el camp 'Salta a..', mitjançant el qual podeu 'saltar' a qualsevol altre part del curs.

Veure també

Consulteu veure un missatge d'un fòrum.