Importació de qualificacions

De MoodleDocs
La revisió el 10:44, 29 ago 2008 per Puri Andrés (discussió | contribucions) (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Qualificacions}} {{Pendent de traduir}} {{Moodle 1.9}} Les qualificacions es poden importar com a fitxer CSV o XML. El format de fitxer d'importació és el ...».)
(dif.) ← Versió més antiga | Versió actual (dif.) | Versió més nova → (dif.)
Salta a:navegació, cerca

Nota: Pendent de Traduir. Hi ha Voluntaris!?     (altres pàgines pendents)

Moodle1.9

Les qualificacions es poden importar com a fitxer CSV o XML.

El format de fitxer d'importació és el mateix que el corresponent format d'exportació.

Nota: La importació de qualificacions és equivalent a la qualificació manual en l'informe del qualificador. Així doncs, si les qualificacions per a una activitat de Moodle concreta -com ara una tasca- s'importen, ja no podran editar-se a través de la pàgina de tramesa de la tasca.

Importació de qualificacions

Per tal d'importar qualificacions al butlletí de qualificacions:

  1. Decidiu el format d'importació -fitxer CSV o XML (vegeu sota)- després exporteu algunes qualificacions utilitzant el format d'exportació corresponent.
  2. Editeu el format d'exportació com calgui i deseu-lo.
  3. Trieu el format d'importació escollit des del menú desplegable del butlletí de qualificacions.
  4. Navegueu i carregueu el fitxer desat prèviament.
  5. Definiu les opcions requerides.
  6. Feu clic en el botó "Carrega qualificacions"
  7. Només per a importacions de CSV: previsualitzeu la importació de les qualificacions i trieu the column mapping (?), després feu clic en el botó "Carrega qualificacions" per a completar la importació de qualificacions.

Importació d'XML

La importació d'XML requereix la qualificació numèrica, el número d'identificació (id) de l'activitat i el número d'identificació (id) de l'usuari.

URL d'un fitxer remot

El camp d'URL d'un fitxer remot serveix per a recollir dades des d'un servidor remot, com ara un sistema d'informació de l'estudiant.

Importació de CSV

La importació de CSV és més flexible que la d'XML, ja que podeu triar the column mapping. (?)

Codificació

Si no esteu segur de la codificació del vostre fitxer CSV, proveu a seleccionar la segona opció en el menú desplegable de codificació. Si heu emprat Excel per a produir el fitxer CSV la segona opció de codificació WINDOWS-xxx probablement serà la correcta. La previsualització de la importació de les qualificacions us dirà si heu suposat la codificació correctament.

Vegeu també

Fòrums de debat de Using Moodle: