Exportació de qualificacions

De MoodleDocs
La revisió el 10:45, 29 ago 2008 per Puri Andrés (discussió | contribucions) (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Qualificacions}} {{Pendent de traduir}} {{Moodle 1.9}} thumb|left|Grade export Per a exportar qualificacions des del butlletí de q...».)
(dif.) ← Versió més antiga | Versió actual (dif.) | Versió més nova → (dif.)
Salta a:navegació, cerca

Nota: Pendent de Traduir. Hi ha Voluntaris!?     (altres pàgines pendents)

Moodle1.9

Per a exportar qualificacions des del butlletí de qualificacions:

  1. Trieu un format d'exportació -full de calcul d'Excel, full de càlcul d'OpenDocument, fitxer de text pla o fitxer XML- des del menú desplegable del butlletí de qualificacions.
  2. Definiu les opcions requerides.
  3. Si el curs utilitza grups, trieu si exportar les qualificacions per a tots els participants o per a un grup concret.
  4. Trieu els elements de qualificació que s'inclouran. Fixeu-vos que calen els números ID de totes les activitats per a l'exportació del fitxer en XML. Podeu trobar un camp de número ID per a cada activitat en els paràmetres comuns de mòduls.
  5. Feu clic en el botó Tramet.
  6. Després de la previsualització de les dades en la pàgina següent, feu clic en el botó Baixa.

Paràmetres d'exportació de les qualificacions per defecte

El tipus de visualització de l'exportació de les qualificacions (?) i les xifres decimals de l'exportació de les qualificacions (?) les pot definir l'administrador per a tot el lloc per defecte en Administració > Qualificacions > Grade settings.

The grade export display type and grade export decimal points site-wide defaults may be set by an administrator in Administration > Grades > Grade settings.

Publicació de qualificacions

Fitxer:Grade publishing settings.png
Grade publishing settings

La publicació de qualificacions és una manera d'importar i exportar qualificacions a través d'una URL sense estar identificat en Moodle. La publicació de qualificacions està planificada només per a administradors per les implicacions de seguretat que té.

La publicació de qualificacions està deshabilitada per defecte. La pot habilitar un administrador activant la casella gradepublishing en Administració > Qualificacions > Grade settings. Als usuaris amb capacitats de publicar les qualificacions (normalment només els administradors) se'ls proporciona els paràmetres de publicació de l'exportació de qualificacions.

Vegeu també