Diferència entre revisions de la pàgina «Assignments»

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca
 
Línia 1: Línia 1:
 +
<p class="note">'''Nota:''' Article en procés de traducció a partir de la seva versió en anglès. Si voleu col·laborar, endavant! Podeu consultar l'historial per saber qui hi està treballant i utilitzar la pàgina de discussió per coordinar-vos.</p>
 +
 +
<includeonly>[[Categoria:Traducció]]</includeonly>
 +
<noinclude>Aquesta plantilla cataloga articles de la categoria [[:Category:Traducció|Traducció]] que inclou articles que s'estan traduint de la versió en anglès. Traieu la plantilla una vegada l'article estigui acabat.
 +
'''Cal corregir l'enllaç a la imatge "[Image:Assignment example.jpg|frame|center]"'''</noinclude>
 +
 +
 
{{Activities}}
 
{{Activities}}
 
<p class="note">'''Avís''': Aquesta pàgina tracta del nou mòdul '''Tasques''' de la versió 2.3 endavant. La documentació sobre Tasques (2.2) es troba en [https://docs.moodle.org/22/en/Assignment_module Assignment module] en els documents 2.2 .</p>
 
<p class="note">'''Avís''': Aquesta pàgina tracta del nou mòdul '''Tasques''' de la versió 2.3 endavant. La documentació sobre Tasques (2.2) es troba en [https://docs.moodle.org/22/en/Assignment_module Assignment module] en els documents 2.2 .</p>

Revisió de 15:34, 28 set 2013

Nota: Article en procés de traducció a partir de la seva versió en anglès. Si voleu col·laborar, endavant! Podeu consultar l'historial per saber qui hi està treballant i utilitzar la pàgina de discussió per coordinar-vos.


Aquesta plantilla cataloga articles de la categoria Traducció que inclou articles que s'estan traduint de la versió en anglès. Traieu la plantilla una vegada l'article estigui acabat. Cal corregir l'enllaç a la imatge "[Image:Assignment example.jpg|frame|center]"


Plantilla:Activities

Avís: Aquesta pàgina tracta del nou mòdul Tasques de la versió 2.3 endavant. La documentació sobre Tasques (2.2) es troba en Assignment module en els documents 2.2 .

El mòdul Tasques permet al professorat la recollida de treballs dels alumnes, revisar-los i retornar una informació que inclogui la qualificació. Els treballs que envien els alumnes només pot veure'ls el professor i no els altres alumnes, excepte quan s'hagi triat un treball en grup.

L'estudiant pot remetre qualsevol informació digital (fitxers), per exemple: documents de text, fulls de càlcul, imatges, fitxers de só i vídeos. En la tasca, no cal que s'enviï sempre un fitxer: el professorat pot demanar a l'estudiant que escrigui el treball directament en una finestra de text de Moodle. O pot demanar-li ambdues coses: que carregui un o més fitxers i que escrigui un text en l'editor de Moodle. La tasca també es pot dissenyar perquè no s'accepti cap tramesa de l'estudiant; i pot funcionar com un recordatori d'un treball que s'ha de presentar "en paper"; i també per incorporar a Moodle qualificacions d'activitats que no es desenvolupen en línia.

Una tasca té una data d'inici, abans de la qual l'estudiant no pot enviar res, i té una data de venciment a partir de la qual el professor pot decidir no admetre més treballs. El professor pot decidir si rebrà una notificació cada vegada que un estudiant enviï un treball, o només la notificació dels presentats fora de termini. El professorat pot retornar informació a l'estudiant bé escrivint en una finestra de text o bé carregant un fitxer.

Dos mòduls de tasques

Des de la versió 2.3, Moodle inclou dos mòduls de tasques: el nou mòdul de tasques (una revisió del mòdul vell) que apareix en /mod/assign/ i l'antic mòdul de tasques amb 4 subtipus /mod/assignment/ , anomenat ara "Tasques (2.2)".

En les noves instal·lacions de Moodle 2.4, el mòdul Tasques (2.2) està inhabilitat/ocult. En els equips on s'ha fet una actualització des de la versió 2.2, hi ha disponibles ambdós mòduls. Es recomana que els administradors actualitzin totes les tasques que tinguin, com es descriu en Assignment upgrade tool, a fi de poder usar el nou mòdul de tasques tan aviat com puguin, i aleshores inhabilitin Tasques (2.2) per a evitar la confusió de tenir dos mòduls de tasques.

Consulteu també