Aquesta pàgina forma part de la documentació de Moodle en català, tot i que no ha estat traduïda encara. Podeu contribuir obertament a les tasques de traducció. Podeu consultar la Guia d'edició de la documentació i també participar ens els debats del fòrum de traductors de la documentació a moodle.org

Mòdul Taller: diferència entre les revisions

De MoodleDocs
Salta a:navegació, cerca
Cap resum de modificació
mCap resum de modificació
 
(48 revisions intermèdies per 9 usuaris que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
A '''Workshop''' is a course peer assessment activity with many options. This module maybe removed from the standard Moodle in 2.0The default is to hide it in the site administration block>modules>manage activities  Other modules such as [[Assignment module|assignment]] have some of its functionality.
{{cat24}}
{{Activities}}
[[Image:workshop_icon_logo.gif]] El '''Taller''' és una activitat d'avaluació entre iguals amb moltes opcions. L'estudiant tramet el seu treball mitjançant una finestra de text i uns fitxers adjunts. L'estudiant rep dues puntuacions: la del seu propi treball i la de la seua feina com avaluador del treball d'altres estudiants.   


Workshop allows participants to assess each other's projects, as well as exemplar projects, in a number of ways. It also coordinates the collection and distribution of these assessments.
[[Image:Workshopexample.png]]


Please see [[Development:Workshop 2.0 specification]].
* [[Workshop settings|Paràmetres del taller]]
* [[Using Workshop|L'ús del taller]]
* [[Workshop grading strategies|Estratègies de qualificació]]
* [[Workshop_module_FAQ|Preguntes freqüents (FAQ/PUFs) sobre el taller]]


==Settings==
== Aspectes clau ==
These are the settings for 1.6 but are similar for 1.8 onward.
The settings have help buttons.  The fields or options in settings in Moodle 1.6.include:
:Submission Title, Description,
:Grade for Assessments, Grade for Submission, Grading Strategy, 'Number of Comments, Assessment Elements, Grade Bands, Criterion Statements or Categories in a Rubric', <br>
:Number of Attachments expected on Submissions, Allow Resubmissions, Number of Assessments of Examples from Teacher, Comparison of Assessments, Number of Assessments of Student Submissions, Weight for Teacher Assessments, Over Allocation, Self Assessment, Assessments must be agreed, Hide Grades before Agreement, League Table of Submitted Work, <br>
:Hide Names from Students, Use Password, Password, Password Maximum Size <br>
:Start of submissions, Start of assessments, End of submissions, End of assessments, Release Teacher Grades, Group mode, Visible to students.


== See also ==
El talles és similar al [[Assignment module|mòdul Tasca]] i amplia les seues aplicacions de moltes formes. Però es recomana que tant les persones responsables del curs (professorat) com els participants (estudiants) tinguen alguna experiència en l'activitat Tasca abans d'utilitzar el Taller en un curs.
*[http://download.moodle.org/download.php/docs/en/using_moodle/ch6_workshops.pdf Using Moodle Chapter 6: Workshops]
*[http://www2.oakland.edu/elis/traindocs/Moodle/Workshop/index.html Moodle Workshop Guide] by Laura M. Christensen &copy; 2007
*Using Moodle [http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=74784 New Workshop Module] forum discussion
*[[Exercise module]] allows student self assessment and teacher to seperately grade the quality of the assignment and the self assessment.


[[Category:Workshop]]
* Com en la tasca, l'estudiant (o participant del curs) envia el seu treball durant el període d'activitat del taller. Cada participant tramet el seu propi treball. La tramesa pot constar d'un text i fitxers adjunts. Per tant, la tramesa del Taller combina dos modalitats del mòdul Tasca: ''Text en línia'' i ''Trameses de fitxer''. Els treballs en equip (un grup de participants que envia una tramesa) estan fora de l'abast del mòdul Taller.
[[Category:Contributed code]]
* Les trameses s'avaluen utilitzant un formulari d'avaluació definit per la persona que gestiona el curs (docent). El taller permet l'ús de diversos tipus de formularis d'avaluació. Tots permeten l'avaluació de diversos aspectes o criteris, a diferència del mòdul Tasca que només permet donar una puntuació al treball.
* El taller permet l'avaluació entre iguals. Es pot demanar que els participants avaluen les trameses presentades pels seus companys. Aquest mòdul coordina la recollida i distribució d'aquestes avaluacions.
* Cada participant rebrà, en realitat, dues puntuacions en un únic taller: la valoració de la seua tramesa (és a dir, com és de bo el treball enviat) i la valoració de la seua avaluació (és a dir, si ha avaluat bé als seus companys). L'activitat Taller crea dues entrades en el [[Gradebook|Qualificador]] del curs, on es poden manipular com hi convinga.
* Hi ha trameses d'exemple per a practicar per endavant amb el procés d'avaluació entre iguals i els formularis d'avaluació. El gestor del curs (docent) proporciona aquests exemples que van acompanyats d'avaluacions de referència. Els participants del Taller podran avaluar aquests exemples i comparar les seues avaluacions amb les de referència.
* El gestor del curs pot seleccionar algunes trameses i publicar-les perquè estiguin disponibles per a tothom quan acabe el Taller (a diferència del mòdul Tasca en el que el treball enviat només està disponible per a l'autor i el gestor del curs).


Video del Taller de Moodle 2.0:
<mediaplayer>http://www.youtube.com/watch?v=8QypkOcAEaE</mediaplayer>
[[en:Workshop module]]
[[de:Workshop]]
[[de:Workshop]]
[[cs:Modul Workshop]]
[[cs:Modul Workshop]]
[[fr:Atelier]]
[[fr:Atelier]]

Revisió de 15:48, 24 des 2013

Moodle 2.4


workshop icon logo.gif El Taller és una activitat d'avaluació entre iguals amb moltes opcions. L'estudiant tramet el seu treball mitjançant una finestra de text i uns fitxers adjunts. L'estudiant rep dues puntuacions: la del seu propi treball i la de la seua feina com avaluador del treball d'altres estudiants.

Workshopexample.png

Aspectes clau

El talles és similar al mòdul Tasca i amplia les seues aplicacions de moltes formes. Però es recomana que tant les persones responsables del curs (professorat) com els participants (estudiants) tinguen alguna experiència en l'activitat Tasca abans d'utilitzar el Taller en un curs.

  • Com en la tasca, l'estudiant (o participant del curs) envia el seu treball durant el període d'activitat del taller. Cada participant tramet el seu propi treball. La tramesa pot constar d'un text i fitxers adjunts. Per tant, la tramesa del Taller combina dos modalitats del mòdul Tasca: Text en línia i Trameses de fitxer. Els treballs en equip (un grup de participants que envia una tramesa) estan fora de l'abast del mòdul Taller.
  • Les trameses s'avaluen utilitzant un formulari d'avaluació definit per la persona que gestiona el curs (docent). El taller permet l'ús de diversos tipus de formularis d'avaluació. Tots permeten l'avaluació de diversos aspectes o criteris, a diferència del mòdul Tasca que només permet donar una puntuació al treball.
  • El taller permet l'avaluació entre iguals. Es pot demanar que els participants avaluen les trameses presentades pels seus companys. Aquest mòdul coordina la recollida i distribució d'aquestes avaluacions.
  • Cada participant rebrà, en realitat, dues puntuacions en un únic taller: la valoració de la seua tramesa (és a dir, com és de bo el treball enviat) i la valoració de la seua avaluació (és a dir, si ha avaluat bé als seus companys). L'activitat Taller crea dues entrades en el Qualificador del curs, on es poden manipular com hi convinga.
  • Hi ha trameses d'exemple per a practicar per endavant amb el procés d'avaluació entre iguals i els formularis d'avaluació. El gestor del curs (docent) proporciona aquests exemples que van acompanyats d'avaluacions de referència. Els participants del Taller podran avaluar aquests exemples i comparar les seues avaluacions amb les de referència.
  • El gestor del curs pot seleccionar algunes trameses i publicar-les perquè estiguin disponibles per a tothom quan acabe el Taller (a diferència del mòdul Tasca en el que el treball enviat només està disponible per a l'autor i el gestor del curs).


Video del Taller de Moodle 2.0:

<mediaplayer>http://www.youtube.com/watch?v=8QypkOcAEaE</mediaplayer>